Skolbibliotekariens blogg på skolorna i Blomstermåla, Ålem, Timmernabben & Fliseryd!

IMG_8632

BIBBLABELLA är skolbibliotekariens blogg på skolorna i Blomstermåla, Ålem, Fliseryd och Timmernabben i Mönsterås kommun.

När jag startade bloggen, var min vision att den i framtiden skulle kunna fungera som en kunskapsbank, en pedagogisk resurs och en plattform för elever och lärare i samverkan med skolbiblioteket. Numera har den växt till att även bli ett läsrum där jag förmedlar framförallt barn- och ungdomslitteratur som jag vill lyfta fram. Bloggen ”Bibblabella” kom till när jag skulle förbereda två föreläsningar om sociala medier för personalen på en av skolorna i slutet av år 2012.

Jag som skriver heter Isabella Johansson och har arbetat som skolbibliotekarie i Mönsterås kommun sedan hösten 2011. Dessförinnan läste jag vid Linnéuniversitetet där jag tog min examen i Biblioteks- och informationsvetenskap i Växjö/Kalmar sommaren 2011. Under mina studier till bibliotekarie i Växjö, arbetade jag vissa kvällar, dagar och helger som biblioteksvakt på Universitetsbiblioteket i Kalmar. Jag har även arbetat en del inom äldreomsorgen i Högsby, Uppsala och Kalmar kommun. Jag älskar helt enkelt att arbeta med människor i olika åldrar. Att få kombinera det magiska i mötet med barn och ungdomar med det magiska i mötet med litteraturen och värnandet om kunskap och kultur är oslagbart. Jag har hittat mitt drömyrke!

IMG_3310

Ni är hjärtligt välkomna att kontakta mig!

Mejladress: isabella.johansson[ ]monsteras.se

Med vänliga hälsningar,

Isabella Johansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s