SCHEMA – dag för dag, skola för skola!

Hej!

Så här ser mitt schema ut just nu!

Ni kan nå mig på telefon:

0499 – 176 22

Och via mejl:

isabella.johansson[ ]monsteras.se

IMG_3086

MÅNDAGAR – Krungårdsskolan i Blomstermåla

På måndagar finns jag på Krungårdsskolan som ligger i Blomstermåla samhälle. Krungårdsskolan är en F-9 skola och utgörs av två rektorsområden. Inom verksamheten ryms även fritidshem, asylundervisning och grundsärskola. På skolan finns ett kombinerat folk- och skolbibliotek. Filialföreståndare är folkbibliotekarien Evelina Magnusson.

TISDAGAR – Fliseryds skola på förmiddagen & Krungård på eftermiddagen

Varje tisdag förmiddag är jag på Fliseryds skola i Fliseryd. Sedan årskiftet 15/16 finns ett integrerat folk- och skolbibliotek i skolans lokaler. I biblioteket arbetar Caisa Landenius, som har öppet för både skolan och allmänheten. Caisa håller i bokpraten för en del av de årskurser som inte får bokprat av kommunens barn- och ungdomsbibliotekarie Kristina Åkesson.

Varje tisdag eftermiddag är jag på Krungårdsskolan i Blomstermåla.

ONSDAGAR  – Tillingeskolan i Timmernabben

På onsdagar är jag på Tillingeskolan i Timmernabben. Tillingeskolan har liksom Alsteråskolan, Fliseryds skola och Krungårdsskolan ett kombinerat folk- och skolbibliotek i skolans lokaler. I biblioteket arbetar filialföreståndaren Anna Borgström genom att ha öppethållande för allmänheten och skolan vissa dagar. Under skoldagen träffar jag många skolklasser och har undervisning både i biblioteket och klassrummet. Efter skoltid har jag ibland planeringstid med lärarna, egen planeringstid inför kommande veckor. I perioder är jag även extra resurs på läxhjälpen för vissa årskurser.

TORSDAGAR – Alsteråskolan & Skytteanska skolan i Ålem

På torsdagar finns jag på Alsteråskolan i Ålem och Skytteanska skolan, som ligger Ålems kyrkby. Tillsammans med rektor Ove Nyblom har vi kommit fram till att jag på höstterminerna fokuserar extra på Skyttanska skolan genom riktade projekt och samarbeten med dem på plats. På vårterminerna skiftar jag därefter fokus och är stationerad på Alsteråskolan där jag har olika projekt och samarbeten med lärarna. Alsteråskolan har ett kombinerat folk- och skolbibliotek i skolans lokaler. På biblioteket arbetar filialföreståndaren Jeanette Engström och har öppet både för skola och allmänhet. Skytteanska skolan däremot har inget bibliotek i sina lokaler. De besöks istället av bokbussen från Nybro. Vissa veckodagar besöker de även biblioteket i Ålem.

FREDAGAR -Krungårdsskolan i Blomstermåla

På fredagar är jag på Krungårdsskolan i Blomstermåla.

IMG_8512

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s