SCHEMA – dag för dag, skola för skola!

Hej!

Så här ser mitt schema ut just nu!

Ni kan nå mig på telefon:

0499 – 176 22

Och via mejl:

isabella.johansson[ ]monsteras.se

IMG_3086

MÅNDAGAR – Krungårdsskolan i Blomstermåla

På måndagar finns jag på Krungårdsskolan som ligger i Blomstermåla samhälle. Krungårdsskolan är en F-9 skola och utgörs av två rektorsområden. Inom verksamheten ryms även fritidshem, asylundervisning och grundsärskola. På skolan finns ett integrerat folk- och skolbibliotek. Filialföreståndare är folkbibliotekarien Evelina Magnusson.

TISDAGAR – Fliseryds skola på förmiddagen & Krungård på eftermiddagen

Varje tisdag förmiddag är jag på Fliseryds skola i Fliseryd. Sedan årskiftet 15/16 finns ett integrerat folk- och skolbibliotek i skolans lokaler. I biblioteket arbetar Caisa Landenius, som har öppet för både skolan och allmänheten.

Vissa tisdagseftermiddagar har avsatts för skolkulturgruppsmöte i Mönsterås med representanter från både barn och utbildningsförvaltningen och kulturförvaltningen. Andra tisdagseftermiddagar har förlängts för Fliseryds skolas del, då vi har haft bokstund med jämna mellanrum med fritidsbarnen i biblioteket kl. 15. Övriga tisdagseftermiddagar förläggs på Krungårdsskolan.

ONSDAGAR  – Tillingeskolan i Timmernabben

På onsdagar är jag på Tillingeskolan i Timmernabben. Tillingeskolan har liksom Alsteråskolan, Fliseryds skola och Krungårdsskolan ett integrerat folk- och skolbibliotek i skolans lokaler. I biblioteket arbetar filialföreståndaren Gabriela Lundgren genom att ha öppethållande för allmänheten och skolan vissa dagar.

TORSDAGAR – Alsteråskolan & Skytteanska skolan i Ålem

På torsdagar finns jag på Alsteråskolan i Ålem och Skytteanska skolan, som ligger Ålems kyrkby. Alsteråskolan har ett kombinerat folk- och skolbibliotek i skolans lokaler. På biblioteket arbetar filialföreståndaren Jeanette Engström och har öppet både för skola och allmänhet. Skytteanska skolan däremot har inget bibliotek i sina lokaler. De besöks istället av bokbussen från Nybro. Vissa veckodagar besöker de även biblioteket i Ålem.

FREDAGAR -Krungårdsskolan i Blomstermåla

På fredagar är jag på Krungårdsskolan i Blomstermåla.

IMG_8512

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s